Om Skiglider.no

Skiglider.no AS er en videreføring av gliderproduktene som ble produsert av kjemiker og industrigründer Kåre Eian fra Krokstadelva. Produktene så først dagens lys i 1994, og var da som nå regnet som meget slitesterke og konkurransedyktige gliderprodukter.

Skiglider.no AS tar opp arven etter Eian og vil tilby prisgunstige glideralternativer til bredde-, og turløpere i hele Norge. Produktene inneholder høykonsentrert fluorkarbon som gir særdeles god og holdbar gli. Selskapet består nå av fem jevngamle og erfarne turløpere som deltar i skirenn over hele Europa under teamnavnet «Team 14B Skiglider.no».

Forretningsideen til selskapet er å tilby topp konkurransedyktig glider til en gunstig pris. På denne måten håper vi at skiløpere i aldersbestemte klasser, turløpere og ivrige mosjonister skal få tilgang til et topp produkt uten at det skal koste dyrt. Gliderproduktene produseres i laboratoriet lokalt i Buskerud.

Kontakt oss

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Postadresse: Postboks 120, 3050 Mjøndalen
Telefon: 918 42 888
Facebookside

Jan Kristian Haugnæss
jankiFødt i 1978, Trysilgutt som nå er bosatt i Mjøndalen. Var i sine yngre dager en lovende hundekjører nordisk stil, skiløper og fotballspiller. Han er nå meget ivrig og lagets desidert mest aktive konkurransedeltaker. Jan Kristian har deltatt i blant annet; TransØsterdalen, Bike4peaks, Offroad Finnmark 700, Helgøyatråkket, Birken, Ultrabirken, Ski/sykkel/stafettbirken, Vasaloppet, og Marcialonga. Jan Kristian er styreleder i Skiglider.no AS med ansvar salg/markedsføring.