Om Skiglider.no

Skiglider.no AS er en videreføring av gliderproduktene som ble produsert av kjemiker og industrigründer Kåre Eian fra Krokstadelva. Produktene så først dagens lys i 1994, og var da som nå regnet som meget slitesterke og konkurransedyktige gliderprodukter.

Skiglider.no AS tar opp arven etter Eian og vil tilby prisgunstige glideralternativer til bredde-, og turløpere i hele Norge. Produktene inneholder høykonsentrert fluorkarbon som gir særdeles god og holdbar gli. Selskapet består nå av fem jevngamle og erfarne turløpere som deltar i skirenn over hele Europa under teamnavnet «Team 14B Skiglider.no».

Forretningsideen til selskapet er å tilby topp konkurransedyktig glider til en gunstig pris. På denne måten håper vi at skiløpere i aldersbestemte klasser, turløpere og ivrige mosjonister skal få tilgang til et topp produkt uten at det skal koste dyrt. Gliderproduktene produseres i laboratoriet lokalt i Buskerud.

Kontakt oss

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Postadresse: Postboks 120, 3050 Mjøndalen
Telefon: 918 42 888
Facebookside

Tore Fonn
toreFødt i 1970, bosatt i Krokstadelva, ivrig syklist, triatlet og skigåer. Tore har deltatt i blant annet; Norseman, Aurlandsfjellet extrem triathlon, Bergen-Voss Ironman, Jotunheimen rundt, Trondheim – Oslo MTB, Bike4peaks, Flandern rundt, Vasaloppet, UltraBirken, Grenaderen, Grenserittet og Bergen-Voss. Tore er styremedlem i Skiglider.no AS med ansvar for produktutvikling.

 

 

 

Fred Lyhus
fredFødt i 1970, er teamets eldstemann og bosatt i Solbergelva. Fred er tidligere roadracingkjører og en ivrig terrengsyklist og skiløper. Fred deltar i rundbanesykling om sommeren og går turrenn om vinteren. Har deltatt i blant annet; Vasaloppet, Birken, Marcialonga, Trondheim-Oslo, MTB Trondheim-Oslo, Jotunheimen rundt, Grenserittet, Bike4peaks, Ultrabirken, Norges cup rundbane, og Nordisk mesterskap rundbane. Fred er styremedlem i Skiglider.no AS med ansvar for salg/markedsføring.

 

 

 Jan Kristian Haugnæss
jankiFødt i 1978, Trysilgutt som nå er bosatt i Mjøndalen. Var i sine yngre dager en lovende hundekjører nordisk stil, skiløper og fotballspiller. Han er nå meget ivrig og lagets desidert mest aktive konkurransedeltaker. Jan Kristian har deltatt i blant annet; TransØsterdalen, Bike4peaks, Offroad Finnmark 700, Helgøyatråkket, Birken, Ultrabirken, Ski/sykkel/stafettbirken, Vasaloppet, og Marcialonga. Jan Kristian er styreleder i Skiglider.no AS med ansvar salg/markedsføring.

 

 

 

Tom Bergene
tomFødt i 1972, bosatt i Mjøndalen. Tom er først og fremst langdistanseutøver og har deltatt i blant annet; Norseman, Ironman Haugesund, Ironman København, Aurlandsfjellet extrem triathlon, Offroad Finnmark 700, Grenaderen, Vasaloppet, Trondheim-Oslo, MTB Trondheim-Oslo, Birken, Stafettbirken, Oslo’s tøffeste, Ringshaugdysten, Hovetri, Marcialonga, og König Ludvig lauf. Tom er styremedlem i Skiglider.no AS med ansvar for lager/varelevering og produktutvikling.
 

 

 

Arve Hauklien Røren
arveFødt i 1972, deltidsgårdbruker bosatt i Hokksund. Tidligere aktiv i grenene fotball, tennis og badminton – nå ivrig innenfor turrenn på ski, triathlon og terrengsykling. Har blant annet deltatt i Ironman København, Ironman Gdyna, Hovetri, Aurlandsfjellet extrem triathlon, Ringshaugdysten, Birken og stafettbirken, Marcialonga, Grenserittet, og trans Østerdalen. Arve er styremedlem i Skiglider.no AS med ansvar for salg/markedsføring.