Arve og Janki klare for skirenn

Som tidligere år stilte Team Skiglider opp i Trysilknutrennet med et middels toppet lag (ble bare 2 stykker i år da resten av teamet var på slekts treff, 50-års lag og på jobb). Det er med redsel i skiskjela vi ser at våre beste menn blir tatt av hverdagens sosiale tradisjoner når det er skirenn på kalenderen. Vi kan bare håpe at realiteten (at når Hedmarkingene inviterer til skirenn så stiller vi opp) innhenter hele vårt lag ved neste arrangement.

Jan Kristian og Arve stilte til start lørdag formiddag etter å ha rigget opp Skigliders egen salgs bod i klubbhuset. For anledningen var det mulig å kjøpe alle våre produkter til en rabattert pris akkurat denne dagen. Jan Kristian hadde som vanlig leid inn senior til å betjene salgsboden mens vi gikk skirenn. Skiglider.no sponset tradisjon tro spurtprisen i dame og herreklassen med et knippe gode produkter (uten av vi som deltok var i nærheten av spenningen når rykket gikk).
Det var perfekt temperatur for skirenn denne dagen med 6-7 minusgrader og blå festesmurning under skia. Jan Kristian la på litt vel mye feste og fikk med det tråe ski i alle 36 kilometerne. Arve hadde noe mindre feste og profiterte på det. Vårt antatt bestemann gikk ut som en rakett med den rolige skilpadda liggende i klynga litt lenger bak. Trå ski og høy puls på haren gjorde sitt til at vi nådde toppen ved første drikkestasjon helt likt. Innover heiene ble det skilpaddas game og med et ganske stødig tempo var vi i mål på 2:25 og 2:30. Ikke noe rekordtid, men det var da heller ikke i nærheten av rekordføre.
Vi takker søster Lilian for overnatting fra fredag til lørdag, samt alle som benyttet anledningen til å kjøpe noen produkter av oss på renn dagen. Som sagt så ønsker vi oss eventuelle tilbakemeldinger på bruken av produktene på vår facebook side (både ris og ros). Takk til arrangør Søre Osen IL (for anledningen i helt nye skidresser) for nok et trivelig og vel gjennomført skirenn med god stemning i klubbhuset etter rennet.

Les også vår blogg om anbefalte turrenn.

Liten stemningsrapport fra rennet kan sees HER!

Bilder fra turen: