Si hei til Jørgen og Thomas

Hedmarkingen er kjent som en sindig kar, en som står med begge beina godt plantet på jorda og ikke lar seg vippe av pinnen så lett. Tradisjoner holdes i hevd, ikke av gammel vane, men fordi det har vist seg som hensiktsmessig over tid. Å påvirke en Hedmarking er ikke så lett, for bullshit-filteret er 100% påskrudd til enhver tid. Det handler rett og slett om at du ikke får påvirket Hedmarkingen om du ikke har noe vettugt å komme med.

Det er derfor vi i Skiglider med en viss tilfredstillelse observerer at det er i Hedmark vi selger mest gli-produkter i landet. Vi har nemlig ikke et stort markedsføringsbudsjett å rutte med. Derfor er vi helt avhengige av at vårt gode rykte, og at produktenes kvalitet er våre beste ambassadører. Men hvorfor selger vi mest av våre produkter i Hedmark? Her er noen av våre teorier:

  • Hedmarkingen er i tillegg til ovennevnte kvaliteter også en tillitsfull type som gjerne deler sine erfaringer. Kanskje langrennsmiljøene ellers i landet er såpass konkurranseorienterte at ingen vil si helt ærlig hva de har hatt under skia, og dele sine erfaringer med det?
  • Kanskje Hedmarkingen er økonomisk orientert, og har sett at stykkprisen pr glidede ski er langt lavere med Skiglider enn med tilsvarende konkurrenters produkter?
  • Kan det ha en effekt at Skigliders produkter fungerer ekstremt bra i typisk innlandsklima som man finner på denne kanten av landet? At produktene derfor er svært velegnet til de klassiske turrennene vi er så glade i her til lands?
  • Eller kan det skyldes en kombinasjon av alle de ovenstående faktorene?

Uansett, vi er glade for at Hedmarkingen har oppdaget våre produkter, og at vi kan selge bra med gli-produkter basert på god gammeldags kvalitet, og et godt rykte uten å bruke masser av kroner på markedsføring.
Vi samarbeider med et par Hedmarkinger avbildet øverst. Si hei til Jørgen og Thomas, og møter du dem i løypa så kan du være brennsikker på at de har god gli!