Tom Atle på et CX-ritt nå i høst

I det vinteren nærmer seg så kan vi melde at vi i Skiglider utvider med et nytt medlem, si hei til Tom Atle Bordevik. Tom Atle er ikke et ukjent fjes for oss i Skiglider, han var blant annet med oss til både Trans-Østerdalen og i Transalp i sommer som makker med Tore. Det var forresten han som førte den daglige bloggen fra den turen, og tok alle bildene underveis.

Ski cv-en til Tom Atle er noe tynnere enn de øvrige eierne av Skiglider, men det har blitt noen skirenn på den karen også, med Birken, König Ludvig lauf og Marcialonga av de store rennene som er verdt å nevne. Når det kommer til andre aktiviteter som stort sett foregår sommerstid så har vi med en allsidig kar å gjøre. Terrengsykling, Triatlon, landeveissykling, løping, sykkelkross osv. I inneværende år har Tom Atle rukket å gjennomføre følgende i tillegg til Transalp og Trans Østerdalen: 3 halve Ironman konkurranser og en full Ironman, samt en sprint triatlon. På løpssiden har det blitt en halv og en full maraton (Holmestrand og Oslo). Disse konkurransene har han deltatt i sammen med sin like aktive kone, og mer om dem kan du se hvis du besøker www.triatlonboka.no
Tom Atle driver sitt eget foretak (www.braign.no) som leverer ulike kommunikasjonstjenester (foto (www.bordevik.no), video, redaksjonelt stoff, designtjenester etc.) og det er han som har bygget nettsidene du er inne på akkurat nå. Det er vår tanke at Tom Atle skal styrke oss på markedsføringssiden, men også bidra til å fortelle litt mer om livet i Skiglider leiren via bloggen vår. Så langt har vi stolt på gode brukererfaringer, men nå ønsker vi å nå ut til enda flere med våre svært konkurransedyktige produkter.

TogT transalp

Tore og Tom Atle i Arco minutter etter å ha fullført årets Trans-alp. God stemning!