Jan Kristian, gjenværende eier i Skiglider

Skiglider.no AS har foretatt en endring i organisasjonen i form av at medeiere Arve Røren, Fred Lyhus, Tom Bergene og Tore Fonn takker for seg. Tilbake står Jan Kristian Haugnæss. Han fortsetter som tidligere med de samme produktene, hjemmesidene og samarbeidspartnere, men åpner for en utvidelse av vareutvalget. For å holde deg oppdatert på utviklingen samt å få tilgang til eksklusive tilbud bør du abonnere på vårt nyhetsbrev. Du abonnerer HER.

Vi har ikke mange forhandlere, men de som forhandler våre produkter har alle som en et lidenskapelig forhold til Skisporten. Hør bare her:

Bjørn Myhre sport AS i Krokstadelva er nærmest å betrakte som en institusjon i skisporten. Mest kjent for å ha kunnskap på landslagsnivå mht. slip av ski. Men ikke bare det, tryggere faghandel med god fagkunnskap skal du lete lenge etter. Uansett, vi er stolte av at våre produkter kan kjøpes hos denne faghandelen. http://www.bmyhre.no/

Nygård sport er en familiedrevet sportsforretning på Åmot med historikk helt tilbake til 1958, bla. med tilknytning til Simostranda IL. I tillegg ivaretar og kvalitets sikrer forretningen skiopplevelsene til hyttefolket som passerer bygda på vei til fjells. Vår påstand er at man driver ikke sportsforretning i over 60 år uten å vite hva man holder på med.

https://sport1.no/butikker/nygard-sport/?gclid=Cj0KCQiAtbnjBRDBARIsAO3zDl8XGHu5p8yAZjdz5CRGeHvw4fKVllwITsMl66lFPZTt9vM_MTvbzkIaApw0EALw_wcB

Sentrum sport Trysil

Høy faglig kompetanse lokalisert i sentrum av ski-mekkaet Trysil. En faghandel du trygt kan søke råd hos, med eget ski og slipeverksted kan de ivareta alle behov du måtte ha for å få en god skiopplevelse.

https://sport1.no/butikker/trysil/

Trysil skishop

Vi er godt representert i Trysil, noe vi tror kommer av egenskapene til Hedmarkingen. Uansett er Trysil Skishop en skikkelig faghandel, som har fokus på god skiservice. Her finner du både fagkunnskap og et av landets mest moderne skiverksteder. https://skishop.no/no/

Langløpspakka og Alpinpakka

Vi tyner grensene maks for hva som er forsvarlige priser! Ikke bare har vi gunstige priser på produktene våre sammenlignet med resten av bransjen, nå har vi jaggu satt sammen prisgunstige pakker for både langrennsløperne og alpinistene! Hør bare her: Langløpspakka består av en 14B, en 120D og en 109C. Kjøpt løst vil disse ligge på 1435,-, men pakkeprisen vi har laget er skarve 1295,- og da sender vi det til og med fraktfritt! Løp og kjøp (før regnskapsansvarlige finner ut om dette)! Alpinistene må få også, og her har vi satt sammen en Alpin Pro-F og en 109C glider. Kjøpt løst koster dette 890,- + frakt. Kjøper du pakka koster den 795,- og vi spanderer frakten! Finner regnskapsavdelingen ut av dette forsvinner pakka på dagen, så ikke vent!

Skiglider.no stiller selvsagt opp i lokal renn og noe mer lokalt enn Hauern blir det ikke. I år så ble Natthauern flyttet fra Landfalltjern til Martinsløkka i Lier på grunn av manglende trygghet rundt snøforholdene i opprinnelig trase. Mellom denne beslutningen og rennet/rittet så kom det ca. 30 cm snø så da ble det gode forhold over hele fjøla.

Arve og Janki klare for skirenn

Som tidligere år stilte Team Skiglider opp i Trysilknutrennet med et middels toppet lag (ble bare 2 stykker i år da resten av teamet var på slekts treff, 50-års lag og på jobb). Det er med redsel i skiskjela vi ser at våre beste menn blir tatt av hverdagens sosiale tradisjoner når det er skirenn på kalenderen. Vi kan bare håpe at realiteten (at når Hedmarkingene inviterer til skirenn så stiller vi opp) innhenter hele vårt lag ved neste arrangement.

Skiglider avd. Fatbike på tur

Skiglidergjengen ligger ikke på latsiden om vinteren og det er plenty med artige ritt og renn i nærområdet vårt. Det var derfor ikke spesielt vanskelig å si ja til et fatbikeritt rett oppi dalen fra vår base. Modum Challenge fristet med en ferdig preppet trase på ca. 8-9 km hvor ivrige sjeler har kjørt snøscooter i et flott skogsområdet rett vest for Åmot. Løypa har vært preparert helt siden snøen kom og senere snøfall har enten blitt kjørt til på nytt eller (slå denne) frest bort med 4 stykk håndholdte snøfresere, samt blåst rein for snø med løvblåsere. Det er jo bare å bøye seg i fjonsnøen og rette en stor takk til Modum Challenge og dere frivillige for denne imponerende innsatsen.

Fra et av våre favorittrenn, Hauern

Det er mange turrenn for den skiinteresserte mosjonisten på Østlandet og ellers i Norge/utlandet. Alle i Team Skiglider.no har opp igjennom de siste 10-15 årene vært deltaker i mange av disse. Vi ønsker derfor å ta våre lesere igjennom noen av de rennene vi mener er blant de beste og hvorfor.

Den perfekte julegaven

Du har nå funnet den perfekte julegaven til de som er født med ski på beina.

Vi i Skiglider ønsker å ligge under flest mulig juletrær denne vinteren. Vi vil nemlig at bidra til gode skiopplevelser, og alle som er glade i å gå på ski vet at de beste forutsetningene for en vellykket skiopplevelse er gode ski med god gli.
Vi har gjort det enkelt for deg som ønsker å kjøpe en julegave til ski-entusiasten. Du kan nemlig kjøpe «Skigliders julegave til langrennsløperen». Vi har samlet våre tre langrennsprodukter (14b, 120d109c) i en ferdig gavepakning som vi er 100% sikre på at vil bli satt stor pris på når den pakkes opp på julekvelden. Prisen for denne ferdige gavepakningen er 990,- og vil bli sendt fraktfritt frem til julaften. Kjøpt løst vil disse produktene koste 1185,- Sett i lys av den varslede prisøkningen ved nyttår er dette en svært gunstig pakke. Så her har du ikke bare en god julegave-idé, men også et svært godt tilbud. 
Du finner julegaven i nettbutikken HER

Messenger chat

Smøring og glidprodukter er omfattet med en betydelig sekretesse og hysj-hysj på verdenscup-nivået. Som bitteliten produsent av glidprodukter har vi ikke muskler til å markedsføre oss tungt på det nivået. Vi vet imidlertid at Skigliders produkter har vært i bruk under de virkelig store anledningene, men ulike sponsoravtaler forhindrer oss i å gå nærmere inn på dette. Det tikker innimellom inn hyggelige meldinger som vi er nødt til å anonymisere, som denne fra starten av world-cupen i skiskyting i Pokljuka. Det er artig for oss å spise kirsebær de store merkene på det aller høyeste nivået. 
Du kan se den nevnte sprinten på NRK 1 fra kl 1410 i dag (7/12-2018).

Og nå har jaggu snøen kommet i store deler av landet også, så da får vi bare krysse fingrene for en fantastisk vinter! Vi har i alle fall god glid og julegaver som venter på deg i nettbutikken vår.

Alpin Pro-F

Vi lanserer i dag et nytt produkt, nemlig Alpin Pro-F skiglider til bruk på alpinski.

Vi ble tidlig vinteren 2016/2017 gjort oppmerksom på at et stadig flere alpinister kjøpte inn 14b til bruk i slalombakken. 14b er primært utviklet for bruk i langrennsporet, men det viste det seg at 14b på alpinski ga svært god gli. For alpinister er marginene ofte svært små, så er det innlysende at et produkt som dette kan bidra med å løfte marginene i riktig retning for brukeren. Vi synes selvsagt det var smigrende at alpinistene ville benytte vårt produkt, men vi satte også i gang undersøkelser ift. hvordan vi kunne tilpasse produktet til denne brukergruppen. Resultatet er en glider som har glid-egenskaper tilsvarende 14b, men som er vesentlig enklere å påføre skiene. I kjent Skiglider-tradisjon vil vi prise produktet gunstig sammenlignet med øvrige konkurrenter i markedet.

Du kan kjøpe Alpin Pro-F i Nettbutikken vår.

Vi har laget denne videoen for å fortelle om arbeidet med produktet.

Julegaven til skiløperen

Vi i Skiglider ønsker å ligge under flest mulig juletrær denne vinteren. Vi vil nemlig at bidra til gode skiopplevelser, og alle som er glade i å gå på ski vet at de beste forutsetningene for en vellykket skiopplevelse er gode ski med god gli.
Nå har vi gjort det enkelt for deg som ønsker å kjøpe en julegave til han/henne som liker å gå på ski. Du kan nemlig kjøpe «Skigliders julegave til langrennsløperen». Vi har samlet våre tre langrennsprodukter (14b, 120d, 109c) i en ferdig gavepakning som vi er 100% sikre på at vil bli satt stor pris på når den pakkes opp på julekvelden. Prisen for denne ferdige gavepakningen er 990,- og vil bli sendt fraktfritt frem til julaften. Kjøpt løst vil disse produktene koste 1185,- Sett i lys av den varslede prisøkningen ved nyttår er dette en svært gunstig pakke. Så her har du ikke bare en god julegave-idé, men også et svært godt tilbud.
Du finner julegaven i nettbutikken HER